OILA VA MUHABBAT MEHRI. OTAJONIM, ONAJONIM UCHUN ATALGAN SHERLARIM - Ulmasov Muhriddin Bobur o'g'li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oila a'zolariga bo'lgan mehr-muhabbat va sevgi mavzusidagi uchta original she'r — "Ona", "Ozoda" va "Ota" — badiiy-adabiy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Har bir asarda qo'llanilgan obraz va metaforalar, mavzu-g'oya birligi hamda ularning umumbashariy ahamiyati yoritiladi.
Keywords: Kalit so'zlar: ona mehri, ota mehnati, sevgi, oila, badiiy obraz, metafora, o'zbek she'riyati.