BIZNES SOHASINI KENGAYTIRISH - To‘xtayev Shahriyor O‘tkir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada biznes sohasini kengaytirishning zamonaviy usullari, korxona faoliyatini  rivojlantirish  strategiyalari  hamda  raqobatbardoshlikni  oshirish  omillari tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  innovatsion  texnologiyalarni  joriy  etish,  marketing strategiyalarini takomillashtirish, investitsiyalarni jalb etish va mijozlar ehtiyojlarini chuqur o'rganish orqali biznesni yangi bosqichga olib chiqish imkoniyatlari yoritilgan. Maqolada  kichik  va  o'rta  biznes  subyektlarining  barqaror  rivojlanishini  ta'minlash, yangi bozorlarga chiqish hamda raqamli iqtisodiyot sharoitida samarali boshqaruvni tashkil etish bo'yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.
Keywords: Kalit so'zlar: Biznes, biznesni kengaytirish, tadbirkorlik, marketing strategiyasi, investitsiya, innovatsiyalar, raqamli texnologiyalar, raqobatbardoshlik, biznesni boshqarish, bozor tahlili, mijozlar ehtiyojlari, biznes rivojlanishi, kichik biznes, o'rta biznes, iqtisodiy o'sish.