ESHITUV A’ZOSINING TUZILISHI VA VAZIFALARI - Sodiqova Jamilaxon Soipovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Eshituv a’zosining tuzilishi, funksiyalari va inson organizmidagi ahamiyati yoritilgan. Unda tashqi, o’rta va ichki quloqning anatomik tuzilishi, tovushni qabul qilish va uzatish mexanizmi, eshitish jarayonining fiziologik asoslari hamda eshituv a’zolarini asrash, gigiyenasi va keng tarqalgan kasalliklarning oldini olish usullari haqida ma’lumot berilgan.