BIZNES SOHASINI KENGAYTIRISH - To‘xtayev Shahriyor O‘tkir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada biznes sohasini kengaytirishning zamonaviy usullari, korxona faoliyatini rivojlantirish strategiyalari hamda raqobatbardoshlikni oshirish omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, marketing strategiyalarini takomillashtirish, investitsiyalarni jalb etish va mijozlar ehtiyojlarini chuqur o’rganish orqali biznesni yangi bosqichga olib chiqish imkoniyatlari yoritilgan. Maqolada kichik va o’rta biznes subyektlarining barqaror rivojlanishini ta’minlash, yangi bozorlarga chiqish hamda raqamli iqtisodiyot sharoitida samarali boshqaruvni tashkil etish bo’yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.