ONA TILI VA ADABIYOT FANLARINI O’QITISHDA SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Omonturdiyeva Dildora Boybo'ri qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ona tili va adabiyot fanlarini o‘qitishda sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari va istiqbollari yoritilgan. Sun’iy intellekt vositalarining o‘quvchilarning nutqiy, kommunikativ va ijodiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan.