TA’LIM JARAYONIDA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK AHAMIYATI - Sodiqova Vazira Yaxyoqul qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotation: Taʼlim jarayonida tanqidiy fikrlashni rivojlantirish, o’quvchilarning analitik va ijodiy qobiliyatlarini oshirishga yordam beradi. Bu maqolada tanqidiy fikrlashning pedagogik ahamiyati, uning taʼlim jarayonidagi o’rni va usullari ko’rib chiqiladi.