ERGASH GAPLI QO‘SHMA GAPLARDA BOG‘LOVCHILARNING QO‘LLANILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada ergash gapli qo‘shma gaplarda bog‘lovchilar va bog‘lovchi vazifasidagi vositalarning qo‘llanilishi, ularning sintaktik hamda semantik xususiyatlari nazariy grammatika nuqtayi nazaridan chuqur tahlil qilinadi, tizimli qonuniyatlari o‘rganiladi.
Keywords: ergash gap, qo‘shma gap, bog‘lovchi, sintaksis, nazariy grammatika, semantika, bog‘lovchi vositalar.