SHAXSLARARO AGRESSIVLIK VA TAJOVUZKORLIKNING PSIXOLOGIK TALQINI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada agressivlik va tajovuzkorlik tushunchalarining psixologik mohiyati, ularning kelib chiqish sabablari hamda shaxs xulq-atvoriga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, agressiv xulqni kamaytirish va boshqarish usullari tahlil qilinadi.
Keywords: agressiya, tajovuzkorlik, psixologiya, xulq-atvor, emotsiya, stress, ijtimoiy muhit, shaxs.