VOYAGA YETMAGANLARNI MUSTAQIL HAYOTGA TAYYORLASH, SOGʻLOM TURMUSH TARZI VA IJTIMOIY KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada voyaga yetmaganlarni mustaqil hayotga tayyorlash, ularda sog‘lom turmush tarzi va ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirishning psixologik jihatlari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilinadi.
Keywords: mustaqil hayot, sog‘lom turmush tarzi, ijtimoiy ko‘nikma, yoshlar psixologiyasi, motivatsiya, tarbiya, muloqot, psixologik rivojlanish