JISMONIY MADANIYATNI RIVOJLANTIRISHDA MILLIY HARAKATLI O'YINLARNING O'RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
JISMONIY MADANIYATNI RIVOJLANTIRISHDA MILLIY HARAKATLI O'YINLARNING O'RNI
Keywords: jismoniy madaniyat, milliy harakatli o'yinlar, xalq o'yinlari, jismoniy tarbiya, milliy qadriyat, sog'lom turmush tarzi, tarbiyaviy ahamiyat.