NEVROLOGIK KASALLIKLARDA REABILITATSIYANING SAMARADORLIGINI BAHOLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada nevrologik kasalliklarga chalingan bemorlarda reabilitatsiya tadbirlarining samaradorligi tahlil qilinadi. Reabilitatsiya jarayonida qo'llaniladigan zamonaviy usullar, ularning bemorlarning funksional holati, mustaqil hayot kechirish qobiliyati va hayot sifatiga ta'siri yoritilgan. Shuningdek, kompleks reabilitatsiya yondashuvining klinik natijalarni yaxshilashdagi ahamiyati ilmiy manbalar asosida baholangan.
Keywords: nevrologik kasalliklar, reabilitatsiya, funksional tiklanish, hayot sifati, fizioterapiya, reabilitatsiya samaradorligi, klinik natijalar.