ZEBO G‘ANIYEVA - IKKINCHI JAHON URUSHINING JASUR O‘ZBEK SNAYPERI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada Ikkinchi jahon urushi davrida katta jasorat ko‘rsatgan o‘zbek qizi Zebo G‘aniyevaning hayoti, harbiy faoliyati va urushdagi qahramonligi haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, uning snayper sifatidagi faoliyati hamda yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni yoritilgan.
Keywords: Zebo G‘aniyeva, Ikkinchi jahon urushi, snayper, qahramonlik, O‘zbekiston, front, jasorat, harbiy xizmat.