RUS TILINI O‘RGANISHNING ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDAGI O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada rus tilining zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni, uni o‘qitishning innovatsion usullari, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari hamda rus tilini o‘rganishning ilmiy, madaniy va kasbiy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, rus tilini samarali o‘qitish bo‘yicha tavsiyalar va xorijiy tajribalar tahlil qilingan.
Keywords: rus tili, ta’lim, kommunikativ metod, innovatsion texnologiyalar, chet tillari, grammatika, leksika, nutq kompetensiyasi, raqamli ta’lim.