BIOLOGIYA FANINING INSONLAR HAYOTIDAGI AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqoladabiologiya fanining tarmoqlari,tibbiyotdagi roli haqida umumiy ma’lumot berilgan. predm
Keywords: biologiya, inson hayoti, tibbiyot, ekologiya, qishloq xo'jaligi, biotexnologiya, salomatlik, biosfera.