KURASHCHILARDA KURASH USULLARINİ VA TAKTIK HARAKATLARINI O‘ZLASHTIRISH DARAJALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Kurashchilarning kurash usullari va taktik harakatlarini o‘zlashtirish darajalari yordamida texnik-taktik xarakatlarini takomillashtirish jarayoni ochib berilgan.
Keywords: Reproduktiv, kurashchi, axborot, o‘zlashtirish, daraja.