AVTOMOBILLARGA SERVIS XIZMAT KO‘RSATISH ISHLARI TEXNOLOGIYASI: (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada avtomobil transportining ish jarayonida avtomobillarga servis xizmat ko‘rsatish ishlari texnologiyasini tashkil etishda servis xizmat ko‘rsatish markazidagi barcha ishlar texnologik jarayonlarning aniq ketmaketligida amalga oshiriladi. Shu sababli avtomobillar ishlab chiqaruvchi kompaniyalar  o‘z mahsulotlarini xaridorga sotish uchun barcha avtomobillar sotiladigan va foydalaniladigan joylarda ularga texnik xizmat ko‘rsatuvchi va zarur materiallar va ehtiyot qismlar bilan savdo  qiluvchi ustaxonalar, ya’ni avtoservis korxonalari tashkil etib ishga tushirganlar.
Keywords: Avtomobil, avtoservis, korxona, servis xizmati, ehtiyot qismlar.