BOSHLANG‘ICH SINF INGLIZ TILI MASHG‘ULOTLARIDA KOMMUNIKATIV YONDASHUV ORQALI OG‘ZAKI NUTQ MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada boshlang‘ich sinf ingliz tili darslarida kommunikativ yondashuv asosida o‘quvchilarning og‘zaki nutq ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari interaktiv metodlar va hamkorlikka asoslangan faoliyatlar nutqiy faollikni oshirishda muhim ahamiyatga ega ekanligini ko‘rsatadi.
Keywords: kommunikativ yondashuv, og‘zaki nutq, boshlang‘ich ta’lim, interaktiv o‘qitish.