O‘ZBEKISTONDA TA’LIM SOHASIDAGI ISLOHOTLARNI RIVOJLANTIRISHDA XORIJIY TA’LIM TAJRIBALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada O’zbekiston ta’lim tizimini  chet el tajribalari orqali yanada samaradorligini oshirish, pedagogik mahoratlarni shakillantirish, o’qitish metodikalarini zamonaviylashtirish haqida so’zlar yuritilgan.
Keywords: O’zbekiston ta’lim tizimi, xorij tajribalari, Finlandiya ta’lim tizimi, Mustaqil ta’lim.