TA’LIM JARAYONIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASHNING NAZARIY VA AMALIY AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida yangi pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning nazariy asoslari, ularning o‘quv jarayoni samaradorligini oshirishdagi ahamiyati hamda amaliy natijalari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion va interfaol metodlarning o‘quvchilarning mustaqil fikrlash, ijodiy yondashuv va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.
Keywords: pedagogik texnologiya, innovatsion ta’lim, interfaol metodlar, ta’lim sifati, kompetensiya, raqamli ta’lim, pedagogik innovatsiya