BIZNES LOYIHALARNING TADBIRKORLIK FAOLIYATIDAGI O‘RNI: START-UP LOYIHALAR MISOLIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada biznes loyihalarning tadbirkorlik faoliyatidagi ahamiyati, startup loyihalarning iqtisodiy rivojlanishdagi o‘rni, innovatsion g‘oyalarning amaliyotga tatbiq etilishi hamda yangi ish o‘rinlarini yaratishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, start-up loyihalarni tashkil etish bosqichlari, ularning afzalliklari va rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan.
Keywords: ngan. Kalit so‘zlar: tadbirkorlik, biznes loyiha, start-up, innovatsiya, investitsiya, biznes-reja, iqtisodiy rivojlanish, raqamli texnologiyalar.