YUQORI HARORATDA ISHLOVChI XODIMLAR MAXSUS KIYIM TOʻPLAMLARI UCHUN YANGI MODELLAR SXEMASINI ISHLAB CHIQISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maxsus kiyim — zararli va xavfli tashqi ta'sirlardan saqlovchi, keng qoʻllaniladigan shaxsiy himoya vositasidir. yuqori haroratda ishlovchi xodimlarning jangovar kiyimi terini ochiq olovdan, suvdan, suv bugʻlaridan, agressiv muhitdan va ogʻir ob-havo sharoitlaridan samarali himoya qilish uchun moʻljallangan.
Keywords: maxsus kiyim, kiyim paketi, asosiy konstruksiya, matrisa, metodika, yarim kombinezon.