OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM SIFATINI TA’MINLASHDA KABINET MUDIRINING FAOLIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida ta’lim sifatini ta’minlashda kabinet mudirining o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, kabinet mudirining o‘quv jarayonini tashkil etish, moddiy-texnik bazani saqlash va rivojlantirish, ta’lim jarayoni uchun zarur sharoitlarni yaratish hamda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanishdagi vazifalari yoritilgan.
Keywords: kabinet mudiri, ta’lim sifati, oliy ta’lim, moddiy-texnik baza, o‘quv jarayoni, innovatsion texnologiyalar, ta’lim samaradorligi.