O‘SMIRLIK DAVRIDA PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR VA ULARNI BOSHQARISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu  maqola o’quvchilarda  o’smirlik  davriga  xos  bo’lgan  psixologik  o’zgarishlar,  shakllanishiga ularning rivojlanish  mexanizmlari  hamda  shaxs ta’siri  yoritiladi
Keywords: o’smirlik davri psixologik o’zgarishlar, rivojlanish, boshqaruv.