GIDROTOZALASH JARAYONIDA QO‘LLANILADIGAN KATALIZATORLAR VA ULARNING XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu tadqiqot neftni qayta ishlash jarayonlarida oltingugurt, azot, kislorod va metall-organik birikmalarni chuqur tozalashga yo‘naltirilgan yuqori
Keywords: gidrotozalash, katalizator, alyuminiy-nikel-molibden (ANM), alyumokobaltmolibden (AKM), neftni qayta ishlash, oltingugurtsizlantirish, regeneratsiya, gidrogenlash, benzin fraksiyasi, ekologik yoqilg‘i. Ключевые слова: гидроочистка, катализатор, алюминий-