BANDLIKNI OSHIRISHDA TADBIRKORLIKNI O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada mamlakatimizda aholi bandligini ta’minlash va ishsizlik darajasini kamaytirishda kichik biznes hamda xususiy tadbirkorlikning tutgan o‘rni, sohaga oid statistik ko‘rsatkichlar tahlili va bandlikni barqaror oshirish mexanizmlarini takomillashtirish masalalari ilmiy jihatdan atroflicha tadqiq etilgan
Keywords: Tadbirkorlik, bandlik, ishsizlik, kichik biznes, iqtisodiy o‘sish, investitsiya, mehnat bozori.