YARIM O’TKAZGICH XOSSALARINING TASHQI TEMPERATURAGA BOG’LIQLIGINI O’RGANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola yarim o’tkazgich materiallar xossalariningtemperaturaga bo’liq ravishda o’zgarishi keltirilgan hamda volt – amperxarakteristikasining o’zgarishi keltirilgan.
Keywords: Yarim o’tkazgich, tok kuchi, kuchlanish, ampermetr, voltmeter, o’tkazuvchanlik, qarshilik, temperatura.