INTERACTIVE METHODS AND THEIR SIGNIFICANCE IN MODERN EDUCATION (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Мазкур маколада тил дарсларида интерфаол усуллардан фойдаланиш йўллари, уларнинг пайдо бўлиш тарихига назар ташланади. Дарс мавзусидан келиб чиққан ҳолда интерфаол усулларнинг қайси туридан фойдаланиши мумкунлиги ҳақида фикр юритилади.
Keywords: дарсни режалаштириш, интерфаол усуллар, муҳакама, лойиҳа методи, суҳбат методи, ролли ӯйинлар.