EKG APPARATLARINING ISHONCHLILIK DARAJASINI OSHIRISH USULLARINI ISHLAB CHIQISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada EKG apparatlarining ishonchlilik darajasini oshirish usullari ilmiy-amaliy jihatdan tahlil qilindi. Tadqiqotning maqsadi elektrokardiograf apparatlarining diagnostik aniqligi, texnik barqarorligi va uzluksiz ishlashini ta’minlovchi asosiy omillarni aniqlash hamda ularni yaxshilash bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.
Keywords: EKG apparati, ishonchlilik, signal sifati, artefakt, profilaktik xizmat, kalibrlash, elektromagnit xalaqit, sifat nazorati.