O‘ZBEK TILIDA SO‘ZLARNING YASALISHI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada so‘z yasalish usullari, so‘z yasalish usullarining turlari ba’zi yasama so‘zlarning boshqa tillardan o‘zlashishi va eng asosiysi yasama so‘zlarning xalq orasida keng foydalanilishi yoritib beriladi.
Keywords: So‘z yasalishi, so‘z turkumlari, mustaqil so‘z turkumi, lug‘aviy ma’no, grammatik ma’no, grammatik shakl.