(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada ergash gapli qo‘shma gaplarda bog‘lovchilar va bog‘lovchi vazifasidagi vositalarning qo‘llanilishi, ularning sintaktik hamda semantik xususiyatlari nazariy grammatika nuqtayi nazaridan chuqur tahlil qilinadi, tizimli qonuniyatlari o‘rganiladi.