(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Ushbu maqolada rus tilini o‘qitish metodlari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar hamda til o‘rganish jarayonida samarali usullardan foydalanish masalalari yoritilgan. Shuningdek, talabalarning nutqiy kompetensiyasini rivojlantirish, interfaol metodlarning ahamiyati va ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan.