(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada masofadan ko‘rsatiladigan bank xizmatlarini takomillashtirish yo‘llari, ularning zamonaviy bank tizimidagi o‘rni hamda mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada masofaviy bank xizmatlarining afzalliklari, jumladan vaqt va xarajatlarni tejash, xizmat tezligi va qulayligini oshirish hamda mijozlar bazasini kengaytirish imkoniyatlari yoritilgan.