(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada agressivlik va tajovuzkorlik tushunchalarining psixologik mohiyati, ularning kelib chiqish sabablari hamda shaxs xulq-atvoriga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, agressiv xulqni kamaytirish va boshqarish usullari tahlil qilinadi.