(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirish jarayonini takomillashtirishda pedagogik texnologiyalarning o‘rni yoritilgan. Interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda shaxsga yo‘naltirilgan yondashuvlarning kasb tanlashdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqishi va qobiliyatlarini aniqlash orqali ularni ongli kasb tanlashga yo‘naltirish masalalari yoritilgan.