(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada voyaga yetmaganlarni mustaqil hayotga tayyorlash, ularda sog‘lom turmush tarzi va ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirishning psixologik jihatlari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilinadi.