(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda shaxs shakllanishining psixologik bosqichlari, rivojlanish jarayonidagi asosiy omillar hamda tarbiya va ta’limning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, oila va maktab muhitining shaxs shakllanishiga ta’siri tahlil qilinadi.