(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada oʻzbek va ingliz tillaridagi maishiy leksika doirasida kuzatiladigan shakl va maʼno munosabatlari - sinonimiya, polisemiya, omonimiya hamda antonimiya - chogʻishtirma aspektda tahlil qilinadi.