(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
• Mazkur maqolada A2 darajadagi o’quvchilarga ingliz tili predloglarini kommunikativ yondashuv asosida o’qitishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Predloglarni o’rgatishda o’quvchilarning nutqiy kompetensiyasini rivojlantirish, ularni real hayotiy vaziyatlarda erkin qo’llashga o’rgatish, interfaol metodlardan samarali foydalanish hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalarni dars jarayoniga tatbiq etish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, predloglarni o’qitishda uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish bo’yicha metodik tavsiyalar berilgan.