(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Бу мақолада маҳаллий дағал жун таркибидаги майда ва йирик ифлосликларни механик усулда титиш ва тозалаш агрегатининг таъминлаш механизмини такомиллаштириш орқали ускунанинг иш унумдорлиги, энергия сарфининг тежалиши ва тола сифатининг яхшиланишига эришилган.