(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida yumshoq bug‘doyning yangi “farboma” navi sug‘orish tartibini maqbullashtirish maqsad qilib qo‘yilgan. Ilk bor Samarqand viloyatining o‘tloqi-bo’z tuproqlar sharoitida kuzgi bug’doyning “Farboma” navi sug‘orish tartibini maqbullashtirilgan. Tajribalar natijalari tahlil qilinib yakunida xulosalar berilgan.