(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida nazariy bilimlarni amaliy ko‘nikmalarga aylantirishning dolzarb masalalari, zamonaviy pedagogik texnologiyalar, innovatsion metodlar hamda ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, talabalarda mustaqil fikrlash, kasbiy tayyorgarlik, muammoli vaziyatlarni hal etish, ijodiy yondashuv va kompetensiyalarni shakllantirishda nazariya hamda amaliyot uyg‘unligining ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada interfaol metodlar, loyihaviy ta’lim, amaliy mashg‘ulotlar, raqamli texnologiyalar va baholash mexanizmlarining o‘rni ilmiy jihatdan asoslab berilgan.