(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada elektr stansiyalariga texnik xizmat ko‘rsatishning zamonaviy usullari, ularning elektr energiyasi ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri hamda raqamli texnologiyalar asosida texnik xizmat ko‘rsatishning afzalliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, profilaktik, diagnostik va prognozli texnik xizmat ko‘rsatish usullarining o‘ziga xos jihatlari yoritilib, ularni amaliyotga joriy etish natijalari ko‘rib chiqiladi.