(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada estakada va yoʻloʻtkazgichlarning zamonaviy shaharlardagi transport infratuzilmasidagi oʻrni, ularning tirbandliklarni kamaytirish, harakat xavfsizligini oshirish, iqtisodiy va ekologik foydaliligini ta’minlashdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, Oʻzbekistondagi holat va rivojlantirish istiqbollari ham koʻrib chiqiladi.