(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘simliklar dunyosining insoniyatga noma’lum bo‘lgan hayratlanarli xususiyatlari, ularning o‘zaro aloqa qilish qobiliyatlari va tabiatdagi o‘rni yoritilgan. Sayyoramizdagi eng qadimiy, eng ulkan va eng noodatiy o‘simliklar haqidagi qiziqarli faktlar tahlil qilingan. Maqola o‘quvchilarning ekologik dunyoqarashini kengaytirishga va tabiatga bo‘lgan qiziqishini oshirishga xizmat qiladi.