(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Uch maqolada rus tilini o’qitishda kommunikativ tizimning nazariy va amaliy tahlili. Tilni’rganish jarayonida o’quvchilarning og’zaki va yozma nutqini rivojlantirish, kompetensiyasini tez va zamonaviy pedagogik texnologiyalardan suhbatning yoritilgan. Darslarda, darslarda interfaol qo’llash orqali ta’lim usullarini yo’qotishni rejalashtirish masalalari ko’rib chiqiladi. Zamonaviy metodik kommunikativ ishlab chiqarish, interfaol metodlar va kompyuter texnologiyalari o’quvchilarining tilni amaliy qo’llash ko’proq rivojlanishini ko’rsatadi.