(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Uch maqolada ingliz tilining zamonaviy jamiyatdagi o’rni, uning ta’lim, ilm-fan, biznes, texnologiya, turizm va shaxsiy biznesdagi ahamiyati yoritilgan. Inson tafakkuri, kasbiy faoliyat va xalqaro tadqiqotdagi ilmiy manbalar asosida.