(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada tarix fanining jamiyat hayotidagi o’rni, uning inson tafakkuri va milliy o’zlikni anglashdagi ahamiyati tahlili. tarixiy tafakkurni rivojlantirish jarayoni hamda zamonaviy ta’lim tizimi fanining o’rganish tarixiy muammolari yoritilgan. Tarixni chuqur o’rganish orqali yosh avlodda vatanparvarlik, milliy g’urur va fuqarolik mas’uliyatiga ko’ra ochib berilgan.