(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Mazkur maqolada tillarni o‘qitishda integratsion yondashuvning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Integratsiyalashgan ta’limning o‘quvchilarning til kompetensiyalarini rivojlantirishdagi o‘rni, fanlararo bog‘liqlikni ta’minlashdagi ahamiyati hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan uyg‘unligi yoritilgan. Shuningdek, til o‘qitish jarayonida innovatsion metodlar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.