(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
:Ushbu maqolada rus tilini o‘qitishda kommunikativ yondashuvning mazmuni, uning afzalliklari va ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interfaol metodlar va axborot kommunikatsiya vositalari yordamida talabalarning og‘zaki hamda yozma nutqini rivojlantirish usullari tahlil qilingan. Kommunikativ yondashuvning o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, muloqot madaniyati va til kompetensiyasini shakllantirishdagi roli ko‘rsatib berilgan.