(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganayotgan o‘quvchilarning til darajasini aniqlashning ahamiyati, uning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni hamda o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirishga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri yoritilgan. Shuningdek, til darajasini baholashning zamonaviy usullari, xalqaro standartlar va diagnostik testlarning afzalliklari tahlil qilingan.